Bine ati venit la Facultatea de Automatica si Calculatoare - UTCN

Contact

Facultatea de Automatica si Calculatoare
Str. G. Baritiu nr. 26-28, 400027 Cluj-Napoca, Romania

Decanat - Sala 48, Telefon: +40-264-401219
Secretariat decanat - Sala 48, Telefon: +40-264-401218
Secretariat studenti - Sala 45, Telefon(vezi contactele de mai jos)

ALEGERI 2020 PROGRAMARI ONLINE SECRETARIAT

Colocviu practica 2021

Evaluarea activitățiii de practică se va face prin colocviu susținut în una dintre cele 2 sesiuni in intervalul 1 - 9 septembrie 2021: 

 

Datele exactă a colocviilor de practică se vor anunțată ulterior pentru fiecare specializare în parte. De asemenea modalitatea de sustinere a colocviului va fi anuntata ulterior in functie de contextul in care se vor desfasura si celelalte activitati didactice in luna septembrie 2021:

 

Sesiunea 1:

 •  Ingineria Sistemelor Automate - pe platforma MS Teams - Practica , astfel:
 • Joi, 2 septembrie 2021, de la 16-18
 • Vineri, 3 septembrie 2021de la 8-11 SERIA A
 • Vineri, 3 septembrie 2021de la 11-14 SERIA B
 • Vineri, 3 septembrie 2021 de la 14-16 ENGLEZA

 

 • Calculatoare si Tehnologia Informatiei -Luni, 6 septembrie 2021, cu incepere de la ora 10 pe platforma MS Teams (conform programarilor pe care le gasiti in sectiunea Class Materials a teamului de practica aferent seriei din care faceti parte

 

Sesiunea 2:

 • Ingineria Sistemelor Automate - pe platforma MS Teams - Practica - Marti, 7 septembrie 2021 - la intervale orare care vor fi anuntate ulterior dupa prima data a colocviului.

 

 • Calculatoare si Tehnologia Informatiei - Marti, 7 septembrie 2021, cu incepere de la ora 10 pe platforma MS Teams (conform programarilor pe care le gasiti in sectiunea Class Materials a teamului de practica aferent seriei din care faceti parte

 

Neparticiparea la colocviu (in una din cele doua sesiuni) si implicit nefinalizarea prin evaluare a activitatii de practica  implica neacordarea celor 8 puncte de credit aferente activitatii de practica.

Cei care au efectuat practica dar nu s-au prezentat la colocviu (in una din cele 2 sesiuni) vor mai avea posibilitatea de a sustine un nou colocviu doar in sesiunea de restante din vara anului universitar urmator (2021).
 

 

Pentru colocviu, studenții trebuie să trimita/prezinte "Caietul" de practică (care va conține descrierea activităților desfășurate în cadrul stagiului de practică - sub forma de jurnal sau sub forma unui proiect/raport tehnic). "Caietul" de practica se va preda in acest an exclusiv in format electronic.

 

In plus, studentii care fac practica la firme/institute din tara sau strainatate vor trebui să trimita/prezinte si formularul de evaluare (vezi anexa Eval 3.a din secțiunea documente) completat si semnat de tutorele din partea firmei/institutului. 

 

Pentru studenții care au efectuat practica în cadrul facultății, nota/calificativul se va transmite de către cadrul didactic îndrumător (nu e nevoie de formularul de evaluare) responsabililor de practica de la fiecare specializare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Caietul" de practica va trebui sa aiba urmatoarea structura:

 

1. Antet care sa contina:

  • Grupa, Nume si prenume student
  • Firma / institutia unde s-a efectuat practica
  • Perioada in care s-a desfasurat practica
  • Numele tutorelui / indrumatorului de practica

2. Sinteza (rezumat) a activitatilor desfasurate (max. 1/2 pag.)

3. Descrierea activităților desfășurate în cadrul stagiului de practică, sub forma de jurnal sau sub forma unui proiect/raport tehnic (la alegere)  de min. 2 pag.  ...  max 10 pag.

4. Concluzii (max. 1/2 pag).

 Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter
" "